E-mailmarketing is een essentieel onderdeel van een content
marketingstrategie

Ieder dag ontvangen we ontzettend veel e-mails en nieuwsbrieven in onze inboxen. Waarom zou dat zijn? Omdat e-mailmarketing bijzonder effectief en relatief goedkoop is. De boodschap belandt direct in de mailboxen van jouw doelgroep. De mails kunnen persoonlijk gericht worden, geven een meetbaar resultaat en is het kenmerkend voor een hoge ‘return on investment’. Daarvoor is het wel een vereiste dat jouw e-mails zich op een positieve manier onderscheiden van de rest.

e-mail marketing

Persoonlijk, krachtig én effectief

E-mailmarketing is een bijzonder effectieve vorm van ‘direct marketing’ waarbij je (potentiële) klanten direct benadert met e-mail met behulp van professionele e-mail marketing software. Het doel hiervan is om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te betrekken bij jouw product of dienst. Daarnaast is e-mail marketing ook effectief bij het beheren van bestaande relaties.

Strategie

We helpen je met een doordachte strategie die is ontworpen om een effectieve en gepersonaliseerde e-mailcampagne op te zetten.

Content optimaliseren

Onze content optimalisatiedienst voor e-mail marketing zorgt ervoor dat je e-mails niet alleen boeiend en relevant zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn om de betrokkenheid en conversies van je doelgroep te verhogen.

Brand e-mail

Onze e-mails zijn zorgvuldig ontworpen om de herkenbaarheid van je merk te versterken, waardoor elke e-mail een krachtige vertegenwoordiger van jouw bedrijf wordt.

Data analyse​

Met onze data-analyse kunnen we diepgaande inzichten verkrijgen in de prestaties van je e-mailmarketingcampagnes, waardoor we strategieën kunnen verfijnen en doelgerichte beslissingen kunnen nemen.

Lead generatie​

Onze lead generatie is ontworpen om waardevolle potentiële klanten aan te trekken en te converteren, waardoor je de groei van je klantenbestand en de uitbreiding van je zakelijke kansen kunt stimuleren.​

Evaluatie & rapportage​

We houden contact en bespreken doorgaans de resultaten van de campagnes en kijken waar er nog winst te behalen valt.
onze werkwijze

Zo bouwen wij stap voor stap aan jouw online succes

Ieder bedrijf is uniek en de moeite waard goed te leren kennen voordat we aan de slag gaan. Daarna zijn er een aantal belangrijke stappen die we in ieder project doorlopen.

Let’s get social. Tijd om kennis te maken en de in’s en out’s van jouw bedrijf of organisatie te leren kennen. We vertellen je graag over de voorwaarden voor succes en vervolgstappen.

Na onze kennismaking zullen we een persoonlijke offerte op maat maken. Vervolgens krijg je de tijd om hier rustig over na te denken en plannen we een contactmoment in om de laatste details te bespreken.

Tijd om aan de slag te gaan en de praktische zaken te regelen. We zullen tijdens deze meeting contact hebben om de details met je door te spreken. We snappen uiteraard dat je vragen hebt en beantwoorden deze graag.

We informeren je regelmatig over de voortgang van het afgesproken werk, met updates die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kunnen plaatsvinden. Eén ding is echter zeker: we blijven in contact en houden je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

REVIEWS

Klanten over ons

Ben je klaar voor online succes?

Een website moet helpen jouw doel te bereiken. Wij weten hoe. Zin in een kop koffie? Dan vertellen we je graag meer over over onze werkwijze en ervaring.