Wij helpen jou graag op weg naar online succes

Heb jij er ooit wel eens over nagedacht hoeveel verborgen kosten ‘mismanagement’ van online marketing met zich meebrengt? De kans is groot dat je er wel eens over na hebt gedacht, maar dat je het antwoord liever niet wilt weten… Daarom laten wij je graag nadenken over hoeveel je kunt besparen door een enthousiaste groep van ervaren professionals jou het management uit handen te laten nemen. Dat noemen wij ‘Rest On Investment’ en dat slaapt een stuk fijner.

Marketing-Management
marketing management

De brandstof voor online groei en succes

Onze diensten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Wij hebben onze sporen verdiend door het werk zelf te doen – en soms ook fouten te maken en daarvan te leren. Die ervaringen hebben we vertaald in onze voorwaarden voor succes.

Persoonlijk contact​

Communicatie werkt het beste bij helderheid. Daarom spreek jij altijd met een contactpersoon binnen ons team.​

Focus op online groei​

Duurzame groei is wat ons betreft de heilige graal. We zijn niet geïnteresseerd in korte termijn oplossingen.​

Begrijpelijke rapportage

We doen liever niet moeilijk als het ook makkelijk kan. Niet simpel, maar liever wel eenvoudig uitgelegd.​

Geen lange termijn contracten

We weten zeker dat je overtuigd zult zijn van ons werk. Daar passen geen moeilijke contracten bij.​

Accountability​

Door online marketing aan ons uit te besteden, creëer je helderheid: wij zijn verantwoordelijk en nemen de leiding.​

Continuïteit

Jij kunt niet altijd bezig zijn met de resultaten van jouw marketing. Wij wel, want dat is wat wij het liefste doen.​
onze werkwijze

Zo bouwen wij stap voor stap aan jouw online succes

Ieder bedrijf is uniek en de moeite waard goed te leren kennen voordat we aan de slag gaan. Daarna zijn er een aantal belangrijke stappen die we in ieder project doorlopen.

Let’s get social. Tijd om kennis te maken en de in’s en out’s van jouw bedrijf of organisatie te leren kennen. We vertellen je graag over de voorwaarden voor succes en vervolgstappen.

Na onze kennismaking zullen we een persoonlijke offerte op maat maken. Vervolgens krijg je de tijd om hier rustig over na te denken en plannen we een contactmoment in om de laatste details te bespreken.

Tijd om aan de slag te gaan en de praktische zaken te regelen. We zullen tijdens deze meeting contact hebben om de details met je door te spreken. We snappen uiteraard dat je vragen hebt en beantwoorden deze graag.

We informeren je regelmatig over de voortgang van het afgesproken werk, met updates die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kunnen plaatsvinden. Eén ding is echter zeker: we blijven in contact en houden je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

REVIEWS

Klanten over ons

Ben je klaar voor online succes?

Een website moet helpen jouw doel te bereiken. Wij weten hoe. Zin in een kop koffie? Dan vertellen we je graag meer over over onze werkwijze en ervaring.