Online Marketing

Bouw aan jouw online presence

Wij zijn de TomTom van het wegennet dat online marketing heet. Wij helpen je met het opzetten en beheren van de juiste online strategie.

Online Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken in de marketingmix. En het digitale landschap ontwikkelt zich in een rap tempo. Met verschillende Online Marketing technieken kunnen wij jouw bedrijf helpen om groei te realiseren. 

Analytics

Hoeveel bezoekers heb je? Hoe goed doen de verschillende kanalen het? Wat kan je leren van het online gedrag van jouw bezoekers en fans? Wij helpen je graag om de data beter te begrijpen om hier vervolgens actiepunten aan te koppelen.

Contentcreatie

Probeer altijd top-of-mind te blijven bij je fans, maar probeer ook nieuwe fans te maken door het verspreiden van de juiste boodschap via de juiste kanalen met de juiste type content. Consistentie is hierbij erg belangrijk. Laat je adviseren door ons en wij helpen je op weg om de juiste mix te vinden. Ook voor het uitvoerende werk kun je bij ons terecht.

Leadgeneratie

Ieder bedrijf heeft vaak al complete leadlijsten waar niks mee gedaan wordt. Het is soms niet eens bekend dat deze informatie beschikbaar is. Wat doe je er mee? Hoe bouw je eigen leadlijsten op en hoe benader je ze? Wij helpen graag bij het ophalen van jouw verborgen leads maar ook bij het opstellen van nieuwe leadlijsten.

Retargeting

Met retargeting kun je mensen bereiken die al eens met je merk in contact zijn geweest. Maar hoe zet je retargeting op, hoe houd je het bij en waarop kwalificeer je de juiste leads? Wij zetten de retargeting campagne voor je op, communiceren de resultaten op een laagdrempelige manier en zorgen ervoor dat je merk top-of-mind blijft bij de juiste mensen.

Search Engine Optimisation (SEO)

Met SEO kun je je bedrijf organisch laten groeien, maar alleen als je dit op de juiste manier doet. SEO hoort eigenlijk wel een vaste plek te hebben in de marketingmix. SEO is een doorlopend proces en hoort dan ook regelmatig geëvalueerd te worden.

Search Engine Advertising (SEA)

Naast SEO bestaat ook Search engine advertising. Hierbij geldt dat je direct zichtbaar kunt zijn op relevante zoekwoorden. SEA is goed om op korte termijn resultaten te boeken. Wij gaan graag voor jou aan de slag om uit te zoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf.

Social Advertising

Direct top-of-mind? Met Social Advertising kan het! Pay to win. Waar je bij SEO moet wachten op groei, is het bij Social Advertising direct zichtbaarheid. Wij kunnen jou helpen met Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube, etc…