Webdesign

Jouw online visitekaartje

Geen website hebben in 2021 is zonde. Wij kunnen jou helpen met een website op maat die tegelijkertijd de bedrijfsdoelen stimuleert.

Een website is vaak de thuisbasis van de online presence. En je wilt dat deze thuisbasis de uitstraling heeft van jouw bedrijf. Een website moet meer dan alleen maar ‘goed’ uitzien of werken. Een website moet komen tot het doel, Google-vriendelijk en mobile first zijn. Bij Remarkable Online ben je aan het juiste adres.

Webdesign

Jouw website wordt ontworpen naar de verwachting en wensen van jouw bedrijf, bezoeker en de markt. Een website die gemakkelijk te navigeren is zorgt voor een fijne gebruikerservaring én een hogere conversieratio. Iedereen happy! De site wordt direct ontwikkeld voor mobiel, tablet en desktop. Jouw nieuwe site is dus vanaf elk apparaat te bereiken; zoals dat hoort tegenwoordig.

Web development

Heb je specifieke wensen voor je website, en moet er een op maat module worden ontwikkeld? Dat is geen probleem. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en kunnen jou vertellen wat allemaal mogelijk is.

Webhosting

Supersnel, veilig en geen gedoe met hosting. Veel ondernemers onderschatten de kracht van een goede webhost en kiezen daardoor voor een goedkoop alles-in-een hostingpakket. De host is het eerste contact tussen website en bezoeker; oftewel dé fundering van jouw online business, en die fundering moet ‘stevig’ zijn. Bij ons ben je zeker van een goede fundering van jouw online business. Wij leggen prioriteit op snelheid en veiligheid.

Landingpagina's

Naast webdesign kunnen wij ook landingpagina’s opzetten die converteren. Met aandacht, expertise en creativiteit maken wij de landingpagina die hoort bij de actie of promotie.

Redesign

Heb je al een website? Maar ben je niet tevreden over de behaalde conversies? Wil je jouw design beter laten aansluiten op jouw doelgroep? Of ben je niet tevreden over de conversies van je sociale media? Laat ons er naar kijken en laat je verrassen welke technieken mogelijk zijn.