Samen zullen we van jouw webshop een succes maken!

Jouw webshop is meer dan alleen een verzameling producten. Het is jouw online visitekaartje, jouw digitale etalage en het platform waarop je jouw passie deelt met de wereld. We zijn er trots op om je te kunnen helpen bij het bouwen van jouw ideale webshop, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Webshop-ontwikkeling
Webshop Ontwikkeling

Dé basis voor future proof online succes

Ons doel is om jouw online bedrijf te laten groeien en bloeien. Of je nu een kleine boetiek runt of een grootschalige winkel opzet, Remarkable Online staat klaar om je te helpen bij elke stap van je reis.

Webdesign op maat​

Jouw webshop wordt compleet afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf. Zo zullen klanten zich direct vertrouwd voelen.​

WordPress

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS systeem. En dat is niet voor niks! Het systeem biedt enorm veel functies voor jou als ondernemer.​

Responsive design

Wij ontwerpen een complete webshop die vanaf elk apparaat te bereiken is en direct ingezet kan worden in jouw online marketing strategie.​

Premium webhosting

Wij bieden supersnelle hosting aan die geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Dat merk je aan de snelheid, maar ‘achter de schermen’ zorgen we ook dat de nieuwste technieken worden ingezet.

Beveiliging geregeld​

We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft en beveiligd tegen inbrekers. Ook kunnen we helpen met support voor jouw online business.

Groeien met marketing​

Naast het bouwen van websites zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing. Zo kunnen wij jou helpen om je omzet verder op te schalen naar een volgend niveau.
Onze werkwijze

Zo bouwen wij stap voor stap aan jouw online succes

Ieder bedrijf is uniek en de moeite waard goed te leren kennen voordat we aan de slag gaan. Daarna zijn er een aantal belangrijke stappen die we in ieder project doorlopen.

Let’s get social. Tijd om kennis te maken en de in’s en out’s van jouw bedrijf of organisatie te leren kennen. We vertellen je graag over de voorwaarden voor succes en vervolgstappen.

Na onze kennismaking zullen we een persoonlijke offerte op maat maken. Vervolgens krijg je de tijd om hier rustig over na te denken en plannen we een contactmoment in om de laatste details te bespreken.

Tijd om aan de slag te gaan en de praktische zaken te regelen. We zullen tijdens deze meeting contact hebben om de details met je door te spreken. We snappen uiteraard dat je vragen hebt en beantwoorden deze graag.

Nu is het tijd voor ons om aan de slag te gaan en de creativiteit van ons team de vrije loop te laten. We houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

In deze fase voltooien we het webshop design en lanceren we de webshop op een afgesproken datum. Zo zorgen we ervoor dat we zonder problemen live kunnen gaan.

Goed onderhouden en beveiligd

Wij snappen dat je betere dingen te doen hebt als het onderhouden en beveiligen van je website. Ook dit kunnen we voor jou verzorgen. Dan ben je vast blij met onze Onderhoud & support dienst. Bekijk onze Onderhoud & Support pagina om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen.

Een website laten maken

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom wil je dat jouw website aansluit op de visie en huisstijl van jouw bedrijf. Wij bouwen de website dan ook op basis van jouw wensen en eisen.

REVIEWS

Klanten over ons

Ben je klaar voor je nieuwe webshop?

Een website moet helpen jouw doel te bereiken. Wij weten hoe. Zin in een kop koffie? Dan vertellen we je graag meer over over onze werkwijze en ervaring.