Wij helpen jou aan een prachtige website die meer leads, klanten en omzet genereert

Een website is tegenwoordig de ‘thuisbasis’ van jouw bedrijf. Jij wilt natuurlijk dat deze thuisbasis een professionele uitstraling heeft en aansluit op de visie en huisstijl van je bedrijf. Daarnaast is het ook belangrijk dat je website omzet genereert en processen automatiseert. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou goed op weg helpen zodat jij kan focussen op de groei van je bedrijf.

Website-ontwikkeling
Website Ontwikkeling

Dé basis voor future proof online succes

Samen bouwen we aan een website die niet alleen prachtig is, maar ook jouw bedrijf helpt groeien. Jouw online succes begint hier.

Website op maat​

Jouw website wordt compleet afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf. Zo zullen klanten zich direct vertrouwd voelen.​

WordPress CMS​

WordPress is een krachtig en veelzijdig content management systeem (CMS) met een intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies.​

Responsive design​

Wij ontwerpen een complete website die vanaf elk apparaat te bereiken is en direct ingezet kan worden in jouw online marketing strategie.​

Premium Webhosting​

Wij bieden supersnelle hosting aan die geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Dat merk je voornamelijk aan de snelheid, tevens kunnen we met onze webhosting snel en effectief onderhoud uitvoeren.​

Onderhoud & beveiliging​

Na de lancering kunnen we helpen om de website up-to-date te houden, door te ontwikkelen en te beveiligen tegen inbrekers. Ook staan we klaar om online support te leveren bij het gebruik van de website.

Online marketing​

Naast het bouwen van je website, kunnen we je ook helpen met onze marketingdiensten om het aantal bezoekers, leads en klanten te vergroten.​
Onze werkwijze

Zo bouwen wij stap voor stap aan jouw online succes

Ieder bedrijf is uniek en de moeite waard goed te leren kennen voordat we aan de slag gaan. Daarna zijn er een aantal belangrijke stappen die we in ieder project doorlopen.

Let’s get social. Tijd om kennis te maken en de in’s en out’s van jouw bedrijf of organisatie te leren kennen. We vertellen je graag over de voorwaarden voor succes en vervolgstappen.

Na onze kennismaking zullen we een persoonlijke offerte op maat maken. Vervolgens krijg je de tijd om hier rustig over na te denken en plannen we een contactmoment in om de laatste details te bespreken.

Tijd om aan de slag te gaan en de praktische zaken te regelen. We zullen tijdens deze meeting contact hebben om de details met je door te spreken. We snappen uiteraard dat je vragen hebt en beantwoorden deze graag.

Nu is het tijd voor ons om aan de slag te gaan en de creativiteit van ons team de vrije loop te laten. Tijdens deze fase vragen we je feebdack en houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

In deze fase voltooien we het website design en lanceren we de website op een afgesproken datum. Zo zorgen we ervoor dat we zonder problemen live kunnen gaan.

Goed onderhouden en beveiligd

Wij snappen dat je betere dingen te doen hebt als het onderhouden en beveiligen van je website. Ook dit kunnen we voor jou verzorgen. Dan ben je vast blij met onze Onderhoud & support dienst. Bekijk onze Onderhoud & Support pagina om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen.

Webshop laten maken?

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw webshop leggen wij de focus op het begrijpen van jouw unieke wensen en eisen. Onze aanpak is gebaseerd op een nauwe samenwerking, waarbij we streven naar het realiseren van een webshop die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook een echte reflectie is van jouw onderneming.

REVIEWS

Klanten over ons

Klaar om online te groeien?

Wacht niet tot morgen en start vandaag nog de groei van jouw online business 🚀