Website Ontwikkeling

Wij helpen jou aan een prachtige website die meer leads, klanten en omzet genereert

Een website is de ‘thuisbasis’ van jouw bedrijf. Jij wilt natuurlijk dat deze thuisbasis een professionele uitstraling heeft en jouw bedrijfsdoelen ondersteunt. Daarom moet een website meer indruk maken dan een ‘visitekaartje’ en meer kunnen dan alleen contactgegevens ‘opslaan’. Een website moet helpen jouw doel te bereiken. 

User Experience (UX) en User Interface (UI)

Wij ontwerpen een website op maat die voldoet aan de wensen van jouw doelgroep, op basis van de beste technieken binnen UX en UI.

Remarkable-Marketing
website op maat door remarkable online

Dé basis voor future proof online succes

Online marketing is continu in ontwikkeling. Sociale trends volgen elkaar snel op en en blijven veranderen. Wat niet gaat veranderen, is dat een goede website de basis van jouw online succes is en wij helpen jou daarbij graag op weg. Wij kunnen jou volledig ontzorgen met onderstaande diensten.

Webdesign

Wij ontwerpen een complete website die vanaf elk apparaat te bereiken is en direct ingezet kan worden in jouw online marketing strategie.

Onderhoud & beveiliging

We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft en beveiligd tegen inbrekers. Ook kunnen we helpen met support voor jouw online business.

Redesign

Heb je al een website maar ben je niet tevreden over het ontwerp of over de conversie? Wij helpen je graag aan een website die wel aan al jouw eisen voldoet.

Landingpagina's

Naast volledige websites kunnen wij ook landingspagina’s ontwerpen en ontwikkelen voor je bestaande website. Landingspagina’s zijn met name geschikt voor social media campagnes. Zo zorg je ervoor dat een bezoeker converteert tot lead.

webhosting

Wij bieden snelle en veilige hosting die past bij jouw website. Dat merk je aan de snelheid, maar ‘achter de schermen’ is de veiligheid van jouw website ook gegarandeerd. We kunnen jouw website voorzien van back-ups zodat je gerust kan gaan slapen.

domeinregistratie

Voor domeinregistratie kun je ook bij ons terecht. We kunnen reguliere extensies aanbieden, maar ook de allernieuwste.

Wanneer spreken we af om het over jouw droomwebsite te hebben?

Een website moet helpen jouw doel te bereiken. Wij weten hoe. Zin in een kop
koffie? Dan vertellen we je graag meer over over onze werkwijze en ervaring.