Marketing Management

Content-marketing

Marketing is wat wij doen. Wij helpen jou graag op weg naar online succes.

Heb jij er ooit wel eens over nagedacht hoeveel verborgen kosten ‘mismanagement’ van online marketing met zich meebrengt? De kans is groot dat je er wel eens over na hebt gedacht, maar dat je het antwoord liever niet wilt weten… Daarom laten wij je graag nadenken over hoeveel je kunt besparen door een enthousiaste groep van ervaren professionals jou het management uit handen te laten nemen. Dat noemen wij ‘Rest On Investment’ en dat slaapt een stuk fijner.

Onze voorwaarden voor succes

onze basis voor online groei en succes

Onze diensten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Wij hebben onze sporen verdiend door het werk zelf te doen – en soms ook fouten te maken en daarvan te leren. Die ervaringen hebben we vertaald in onze voorwaarden voor succes.

1. Een contactpersoon

Communicatie werkt het beste bij helderheid. Daarom spreek jij altijd met een contactpersoon binnen ons team.

2. Focus op online groei

Duurzame groei is wat ons betreft de heilige graal. We zijn niet geïnteresseerd in korte termijn oplossingen.

3. Rapportage in begrijpelijke taal

We doen liever niet moeilijk als het ook makkelijk kan. Niet simpel, maar liever wel eenvoudig uitgelegd.

4. Geen lange termijn contracten

We weten zeker dat je overtuigd zult zijn van ons werk. Daar passen geen moeilijke contracten bij.

5. Accountability voor je marketing

Door online marketing aan ons uit te besteden, creëer je helderheid: wij zijn verantwoordelijk en nemen de leiding.

6. Stok achter de deur voor continuïteit

Jij kunt niet altijd bezig zijn met de resultaten van jouw marketing. Wij wel, want dat is wat wij het liefste doen.

marketing management ontzorgd

Remarkable Online zorgt ervoor dat je marketing...

… altijd in de juiste richting beweegt. Succes is een gedeelde inspanning en garanties bestaan er nooit. Wij hebben echter zoveel vertrouwen in ons proces en onze samenwerking dat falen oprecht een uitdaging wordt… Stap voor stap bouwen we verder en dan is alles mogelijk. Ben je benieuwd wat wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

marketing-strategie

Volg onze inspiratie, research en cases

Wij snappen dat je vandaag nog meer te doen hebt. Wellicht wil je ook nog iets meer over ons en onze werkwijze te weten komen. Dan ben je vast blij met onze Remarkable Updates waarin wij delen wat jou verder kan helpen. Schrijf je in en ontvang je eerste updates!

Veelgestelde vragen

Zo bouwen wij stap voor stap aan jouw online succes

Ieder bedrijf is uniek en de moeite waard goed te leren kennen voordat we aan de slag gaan. Daarna zijn er een aantal belangrijke stappen die we in ieder project doorlopen.

marketing-team

Let’s get social. Tijd om kennis te maken en de in’s en out’s van jouw bedrijf of organisatie te leren kennen. We vertellen je graag over de voorwaarden voor succes en vervolgstappen.

Hoog tijd om jullie ideale klant beter te leren kennen. Wie is deze persoon, welke uitdagingen ziet hij of zij en welke oplossingen kunnen we aanbieden?

Tijd om aan de slag te gaan en de praktische zaken te regelen. We zullen in deze fase veel contact hebben om de details met je door te spreken. We snappen uiteraard dat je vragen hebt en beantwoorden deze graag.

Nu is het tijd voor ons om aan de slag te gaan en de creativiteit van ons team de vrije loop te laten… geen zorgen, we houden je uiteraard op de hoogte van de vorderingen.

Wij drukken op de pauzeknop… niet letterlijk overigens. We nemen de tijd om even uit te zoomen en goed te kijken naar de projectdoelstellingen die we vooraf hebben opgesteld en welke resultaten we hebben behaald. Indien nodig sturen we bij en stellen we onze campagne nog wat beter af.

Wil jij ook overzicht en structuur aanbrengen in jouw online marketing?

Dan heb je vast even tijd voor een gesprek en een (digitale) kop koffie. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw uitdagingen en onze ervaringen.