Portfolio

Partners waar we trots op zijn

Bekijk hier reeds ontwikkelde websites die momenteel live staan en naar tevredenheid van de klant zijn afgeleverd. Naast de standaard functionaliteiten bieden wij ook maatwerkoplossingen. Van speciale vacaturemodules en geavanceerde productpagina’s tot slimme automatiseringen en SEO-pagina’s. Blader gerust door ons portfolio, laat je inspireren en deel je ideeën met ons zodat we binnenkort samen jouw droomwebsite kunnen realiseren.

Ancestral Movements website design
Ancestral Movements-logo

Voor Ancestral Movements hebben we een professionele website gebouwd bestaande uit 10 pagina's. Lars van Ancestral Movements wist heel goed hoe de website uit moest komen zien en we zijn heel blij dat we een ontwerp op maat hebben gemaakt. Verder hebben we ook een webshop functionaliteit verwerkt in de back-end zodat klanten van Ancestral Movements kunnen betalen via de website.

Salaris Vandaag website design
Salaris Vandaag logo

Voor Salaris Vandaag hebben we een professionele website ontwikkeld bestaande uit 10 pagina's. Het hoofddoel van deze website is om (potentiële) klanten een online toegangspunt te bieden, zodat ze te allen tijde de diensten kunnen bekijken, belangrijke documenten kunnen raadplegen en toegang hebben tot de inlogpagina's van de software van Salaris Vandaag.

Salaris Vandaag website design

Voor Administratie Vandaag hebben we een clone website van Salaris Vandaag mogen opzetten. Het was hierbij belangrijk om hetzelfde design aan te houden en enkel het kleurenpalette aan te passen naar de bedrijfskleuren van Administratie Vandaag. De website dient voornamelijk informatief maar heeft ook doorverwijzingen naar de loginpagina's van de verschillende software pakketten van Administratie Vandaag.

Kleintjens-Autolakken-website-design
Kleintjens-Autolakken-logo

Met veel plezier hebben we de webshop van Kleintjens Autolakken ontwikkeld, met de focus op een professionele en moderne uitstraling. Het zelfstandig beheren van de webshop stond centraal. Onze inspanningen omvatten een gebruiksvriendelijke interface en een goed georganiseerde back-end. Als aanvullende service bieden we Onderhoud & Support, waardoor Kleintjens Autolakken altijd op ons kan rekenen voor vragen en technische ondersteuning.

Ritchie-Martens-Coaching-website-design
Ritchie Martens Coaching-logo

Voor Ritchie Martens Coaching hebben we zijn eerste website mogen bouwen. Ritchie had een duidelijke visie en we hebben nauw samengewerkt om deze visie werkelijkheid te maken. We zijn dan ook blij om te vermelden dat Ritchie tevreden is met de website en zich kan focussen op het uitbreiden van zijn business.

BC Communicatie website

Na het crashen van de vorige website van BC Communicatie hebben wij het project overgenomen en een nieuwe website gebouwd. Dit verliep vlot, mede dankzij de tijdige aanlevering van teksten door Jos en Karin en het naadloos aansluiten van het design bij de visie van BC Communicatie. We zijn verheugd om Jos en Karin te mogen ondersteunen bij het up-to-date houden van hun website.

Limburg Uitzenden-website-laten-maken

De samenwerking met Limburg Uitzenden gaat terug tot een van de eerste opdrachten van Remarkable Online. We zijn verheugd te melden dat we het nieuwe redesign van hun website hebben mogen uitvoeren. De vorige website was aan vernieuwing toe, en we zijn erin geslaagd dit te realiseren in nauwe samenwerking met Limburg Uitzenden.

Kersenbedrijf Schaepkens website design
Kersenbedrijf Schaepkens logo

Kersenbedrijf Schaepkens was een van de eerste opdrachtgevers van Remarkable Online, en we zijn verheugd te melden dat we jaarlijks een redesign mogen uitvoeren. Hierbij implementeren we niet alleen de jaarlijks bijgewerkte visie op de website, maar passen we ook pagina's aan of voeren we redesigns door om de algehele gebruikerservaring te verbeteren.